Alla inlägg den 14 juli 2008

Av Marie - 14 juli 2008 09:02

Av Marie - 14 juli 2008 00:00

Denna helg har fortlöpt lugnt. I lördags rev Kenta ner det dåliga altanstaketet, nu när en container ändå är här. Gizmo tar ju sin tid och jag grejade lite inne.

I går kom grannen och putsa betena, hoppas att det ska börja växa lite ätbart nu. Vi har idag måndag slut på det lilla hö vi fick tag på och nu är den stora frågan, var f..n ska vi få tag på hö!? Det måste finnas hur många bonnar som helst runt om, men tyvärr står de ju inte i telefon katalogen direkt. Vi var hos grannen som är gräsänklingen under falsterbo och av han fick vi ett tips i alla fall. De skulle tänka på oss om de själva fick in hö, annars var vi välkomna att köpa hösilage, men hur ska mina tre kunna göra av med 450kg på några dagar!! (Uffe var rolig och sa att det var inga problem, RW grejar det själv)

Så, nu har vi lagt ut till alla vi känner som kan tänka sig veta någon och det är bara att avvakta under dagen. Händer det inget får vi köpa av dessa som har annons i typ Bengtsfors, det är ju långt men vad gör man inte. . .

Labbis är ju lite tunn och Juliette också. Jag ger ju de två luzern i krubba och så, men känner att de behöver ha stråna att bearbeta magen med.


I går kom det en fölunge till, en svart skönhet, tryckte S ut denna gång!! Ska mms blogga en bild. Tyvärr kom vi inte iväg i går då Kenta älskar laga stark mat som min sten mage tydligen inte klarade av!!


På återhörande


Ovido - Quiz & Flashcards