Alla inlägg den 6 juli 2008

Av Marie - 6 juli 2008 00:00

Idag startade dagen inte förrän 9,30. Vi tog en lugn start och när klockan närmade sig 12, åkte vi och köpte blomma som vi lämnade till vår granne Patricia, som lycka och välgång till den nystartade hästbutiken hemma på Torpa Gård!

Alla ni hästvänner! Åk dit och kolla!! Hon kommer beställa hem allt ni vill ha, det finns grejer i värsta kvaliteerna för dyraste pengar men också till oss vanliga svenssons som inte lägger pengar på märken och färger. Jag har redan begärt in läder tyglar utan krusiduller med snabb koppling, typ Horka ridbyxor och ett billigare alternativ på handskar!!


Malin mötte upp oss där och stackarn fick följa med till Antiken, Johan mötte oss utanför och strålande glad! Det var så mycket folk att bilarna fick inte plats. Sådant är roligt.


Väl tillbaka blev det fika innan Malin, jag och Kenta gick upp till stallet för invigning av containern. Som vanligt tyckte Kenta att han skulle göra annat, men han fick jobba bra ett tag innan han fick dispans att åka iväg och köpa mat. Jag och Malin klarade Juliettes box själva med galans! Så nu har mina stackars hästar ingenstans att gå in och sova! :-( Men som Kenta säger, alla andra hästar på bete sover ute under himlen, i kallt och vått gräs. Det kan våra också göra ett par dagar. Nu ska det tvättas och målas innan det kommer in nytt härligt spån.


Tack till vår högubbe som fixade fram en rundbal hö i panik åt oss i fredags!


Malin stannade på mat, Kenta gjorde en jättegod sås med massa grönsaker och svamp i, till ett gott kött, potatisgratäng med extra ost och varmt bröd. Mmmmm



Ovido - Quiz & Flashcards