Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av Marie - 12 augusti 2007 00:00

I dag har jag varit fru Pedersen i ett helt år! Gud vad dagarna går fort och livet förändras!

Men ska vi fira detta!?? NEJ! På ett sätt tycker jag det är väldigt tråkigt och på ett annat sätt så bryr jag mig inte så mycket! Har någon under dagen grattat oss!?? Nja, förutom min mamma och Kentas mamma som kom i håg det själva så har gratulationerna varit väldigt få och endast efter att vi nämnt det! Dagen var enkelt redan planerad, först till kära Marieberg, där papper skrevs och pengar betalades, Det var Caramias nya ägare som gjorde upp affären med Mariebergs gård! Hon kommer att få det toppen fint uppe i Mölnlycke hos sin nya familj, där förste kompisar kommer bestå av en islandsvalack och en shettis. Hon kommer också få träffa min gode vän Dennis Hallberg som kommer för att hålla ridlektioner där var 14:e dag! Under tiden detta gjordes följde Kenta med den gode Ulf till den superbda affären Bauhaus för inhandlinga av färg till det ännu icke målade huset. Bilder får komma på detta med!!

Vidare sen till Aina, där kakor, kaffe. tårta och ett parti med "finns i sjön" utspelades. Blev kvar ett bra tag, dock syntes inte herrn i detta hus till nämnvärt då det dagen innan hade varit något som kallas kräftskiva. Bröder är lika. . .

Kvällningen kom av bar det till . . . Marstrand. Pappa satt och kolla på en suddig kanal ett när vi knackade på. Inget ont anade vad vi egentligen skulle dit och sova för . ..

Ovido - Quiz & Flashcards