Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Marie - 7 mars 2010 09:13

I går var jag på äventyr. Åkte till Hällekis och Christoffer & Rebecca som hade Bent kurs. Väl där kändes det lite ensamt, alla människor stod i grupper och verkade känna varann. Men, men solen sken och det var -20 grader..

Teorin hölls i gamla smedjan med en öppen brasa, Bent höll sin teori och det är lustigt, hur många gånger man än har hört det, blir något nytt och hjärnan kan ta emot det. Nu kommer jag inte ihåg vad liknelsen var med, menn han sa att det är som att vilja ha sperma light, bara bli lite gravid.. Han har väl en viss humor ibland! ;-)

Att se ekipagen var roligt, det var spännande att se Christoffer rida sina, att man vet vad nästa steg till sig själv är och att det faktiskt inte aöötid är perfekt!! Inte så, alltså, Christoffer rider ju jättebra och hästarna är underbara och mkt välutbildade, men att allt sitter inte hela tiden, utan basic är alltid på schemat.

Det värsta med att åka som fotfolk på kurser är ju att man blir så himla ridsugen!! Träffade spännande trevliga människor och det är lustigt hur man ska träffa folk som antagligen har eller kommer att ha en stor betydelse. Den käcka glada Lisa Johansson var där och vi upptäckte att våra 4-åringar är lika som bär. Troligen kan vi utbyta erfarenheter under deras utbildning.


Det går inte att skriva, min man står och tjatar om ovesäntliga saker hela tiden med mig, får fortsätta detta sedan...

Ovido - Quiz & Flashcards