Alla inlägg den 1 mars 2010

Av Marie - 1 mars 2010 20:04

Idag är det Marie dag, det fick jag förklara för alla mina djur och make! Med detta menas, jag har varit hos min massör Maria, alltid lika trevligt! Ligga på bänken och njuta (nu, efter regelbundet var 3:e vecka ca 5ggr) Innan var det ont, ont, ont. Uppe på detta trevliga, hade Maria massa frågor om akademisk ridkonst, så där låg jag och pladdra och kunde pratat ännu en timma! Som tur var är vi öppna och ärliga med varann så hon kasta ut mig!

I natt vaknade jag av snöras från taket. Jag har hoppats på i några dagar att det på framsidan skulle komma snart och när vi var hemma. Man blir ju orolig om oturen skulle vara framme och en katt passerar samtidigt. Men det lät som det var från andra sidan huset. Kl 04,10, skulle Orvar ut. Han brukar inte väcka mig förrän ca 05,00-05,30 (vilket är när min klocka ringer). Så upp i en töcken och öppna dörren. Berömmer faktiskt terroristen Gizmo, han sover tills jag går upp!

När jag sedan vid 06,10 ska gå uppp och fodra hästarna, så är det på framsidan snön (isflak) kommit och jag får klättra över högen, som låg på nivå skillnad med ca 1,5m. Jobbigt med sådant när man e så trött! Och min älskade Victor tog mig säkert till jobbet. Tack o lov för fyrhjulsdrift och gud vad jag älskar min Hyundai santa fe!

Killarna på jobbet har ju rätt roligt åt att vi döper våra bilar...

Kenta fick ju en peaugot (hur det nu stavas) av mig i födelsedags present, PerGutt. Vi lämnade ju Johanna i inbyte och hon blev i lördags såld. Victor är ju som sagt min älskade santa fe, vi bytte ju min gamla, Fia-Lotta mot honom. Det var Kenta som döpte Fia-Lotta pga hennes fina former.

Sen har vi ju haft Berit, en polo -82 Vi har haft Siv, en opel corsa -92, innan dess hade vi Amadeus, min V70 och innan dess hade jag Pippipissmyra (röd 945:a), Bluebitch (blå ford fiesta), Chiefen (vit Honda civic), och Louie (en högerstyrd jetta diesel -83) Kenta har haft Ärtan (grön golf), sen har vi några emellan som inga namn hann få!


Det var allt för idag!



Ovido - Quiz & Flashcards