Alla inlägg den 8 maj 2008

Av Marie - 8 maj 2008 00:00

Ledsen att blogg inläggen varit fattiga det sista. Känner att jag inte hänger med livet riktigt. Som tur är har jag numera cigaretterna att skylla på. Jag mår skit och alla krig i världen hade upphört, bara jag får börja röka igen!! Vi går nu in på en månad som icke rökare, jag och min man. Jag hade dock ett återfall i Tisdags, men tillfälligt för smaken av en cigarett. Då fick jag frågan av en arbetskollega: Det måste smakat skit!?? NEJ, det var en av mina godaste cigg jag rökt. En annan kollega försökte senast i morse lugna mitt begär med att om ca ett år mår du bättre! TRÖSTLÖST.


Hästarna mår bra! Har tagit en avmaskningrunda på dem och hoppas att Labbis ska få lite mer fett över revbenen som synts lite grann det sista. Magen undertill är annars rund och fin. Någon som har några tips!? De går på hyfsat magert bete, får fri tillgång på bra hö, hon får morgon och kväll någon näve ponny krafft, en stor näve luzern, mineraler varannan dag och B.vitamin Ca varannan kväll går hon också lös ca 1timma på gräsmattan och betar mycket gräs.


Hundarna mår också bra, Ebba gillar inte paddocken längre, bara. Anledningen är att Tilda blir som tokig och jagar henne i en väldans 90, Om inte Ebba hinner undan springer Tilda rätt över henne. De sista dagarna har Ebba gjort många kullerbyttor.


Katterna mår äntligen bra de med, Orvar är sen snart en vecka ute igen, jag och Kenta lekte veterinärer och doktorer själva, med pannlampa på fick vi klippt bort stygnen och allt ser jättefint ut. Kardemumman av Orvars husarrest har resulterat i en ännu mammigare katt och han använder sin röst mycket mer än tidigare, han pratar i stort sett hela tiden med en.


I Tisdags tog jag och Ellen med oss 3 hästar och 2 hundar på promenad, det gick skitbra och på hemväg i paddocken fick RW och Labbis lärt Juliette att pinnen mellan 2st leca block är inget farligt och går att traska över. Skönt att ha dessa 2 intelligenta och lugna individer som mästare för vildhästen!



Kram och vi hörs!


Ovido - Quiz & Flashcards